Η Porsche συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας 911 Turbo, και τις τελευταίες ημέρες αρκετά πρωτότυπα του μοντέλου βρέθηκαν στο Nurburgring για το απαραίτητο fine tuning στο set-up της ανάρτησης και του κινητήρα. Φωτογραφίες του μοντέλου έχουν διαρρεύσει χωρίς ίχνος καμουφλάζ και τώρα οι φήμες λένε ότι θα γυρίζει στην Πράσινη Κόλαση σε χρόνο ελάχιστα κάτω από τα 7 λεπτά.

Ίσως, όμως, αυτές οι φήμες είναι αρκετά αισιόδοξες, αν σκεφτούμε ότι η 991.2 Turbo S χρειαζόταν 7 λεπτά και 17 δευτ. για έναν γύρο στην γερμανική πίστα, και ταυτόχρονα η νέα 992 Carrera είναι πέντε δευτερόλεπτα πιο γρήγορη από τον προκάτοχη της (7:25).

Συνεχίζοντας, οι φήμες θέλουν την “απλή” 911 Turbo να αποδίδει 640 άλογα και την Turbo S 670 άλογα. Άλλες φήμες θέλουν την 911 Turbo να αποδίδει 600 άλογα και η 911 Turbo S 630 άλογα. Όπως και να έχει, και οι δύο εκδόσεις θα παίρνουν κίνηση από τον twin-turbo boxer εξακύλινδρο κινητήρα 3,8-λίτρων.

Όπως και να έχει, το αυτοκίνητο θα διαθέτει φουσκωμένα φτερά, ενεργή αεροτομή, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, νέους προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στο πλάι και μεγάλες μαύρες ζάντες.