Mercedes-Benz GLE 580

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes παρουσίασε την 580 έκδοση της GLE που φορά έναν ήπιο υβριδικό V8 4,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 490 ίππων με 700 Nm ροπής, με το EQ Boost να αποδίδει επιπλέον 22 άλογα και 250 Nm ροπής, τα οποία γίνονται διαθέσιμα μόνο όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας φέρει μεταξύ άλλων το Active Distance Assist Distronic με LiveTraffic, ενώ E-Active Body Control System χρησιμοποιεί ένα 48-volt ηλεκτρικό σύστημα που ρυθμίζει την αερανάρτηση κάθε τροχού ξεχωριστά.

Στο εσωτερικό συναντάμε το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX με οθόνη αφής 12,3″ και με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″. Επίσης συναντάμε LED κρυφό φωτισμό, επαγωγικό ασύρματο φορτιστή smartphones, δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις, head-up display όπως και μεταλλικά/αλουμινένια μέρη. Το σύστημα Energizing κάνει μικρές αλλαγές στις ρυθμίσεις των μπροστά καθισμάτων ανάλογα με τις κινήσεις του σώματος των επιβατών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...