Χάζεψε την Ares Design Panther Project 1, τον σύγχρονο διάδοχο της De Tomaso Pantera

Σχετικά άρθρα

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση έκανε η Ares Design Panther Project 1 στο περιθώριο του φετινού Concorso d’Eleganza Villa d’Este που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη δημιουργία της Ares Design που αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή της DeTomaso Pantera.

Βασίζεται στο αλουμινένιο και carbon πλαίσιο της Lamborghini Huracan και φορά τον V10 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα της. Αυτός αποδίδει 650 άλογα στις 8.250 σ.α.λ και 600 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ και συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης. Ζυγίζει 1.423 κιλά, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,1 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 325 χλμ/ώρα. Έχει μήκος 4.668 mm, πλάτος 1.977 mm, ύψος 1.185 mm και μεταξόνιο 2.620 mm.

Η Ares Design έχει δώσει στο μοντέλο τον δικό της σχεδιασμό, καθώς βλέπουμε pop-up LED φωτιστικά σώματα. Το σώμα είναι κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από carbon με το κάθε αυτοκίνητο να χρειάζεται 12 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί, και λόγω του ότι είναι χειροποίητο, η τιμή του ξεκινά από τα €615.000. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν από τις επόμενες ημέρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...