Η Ares Modena μέχρι πρότινος γνωστή ως Ares Design, παρουσίασε την Coupe έκδοση της Bentley Mulsanne. Αυτό είναι ένα μοναδικό και πολύ περιορισμένης έκδοσης όχημα που αποτίει φόρο τιμής στην αυθεντική εμβληματική σχεδίαση της Bentley Brooklands. Το μοντέλο της Ares Modena συνδυάζει την κομψότητα της αρχικής έκδοσης με μια σπορ και νεανική εμφάνιση, καθιστώντας το πραγματικά ξεχωριστό στο δρόμο.

Το αυτοκίνητο έχει υποστεί δομική μεταμόρφωση χρησιμοποιώντας παραδοσιακές coachbuilding τεχνικές κατασκευής, δίνοντάς του μια κομψή και αεροδυναμική εμφάνιση. Η μεσαία δομή έχει κοπεί και ανακατασκευαστεί για να δημιουργηθεί χώρος για τις δύο μεγαλύτερες πόρτες, αλλά και να βελτιωθεί η προσβασιμότητα στα πίσω καθίσματα. Το αμάξωμα του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης της οροφής, των θυρών και του πιλοτηρίου, έχει συναρμολογηθεί στο χέρι, διασφαλίζοντας το υψηλότερο επίπεδο προσοχής στη λεπτομέρεια.

Η μεταμόρφωση της πλάτης των μπροστινών καθισμάτων για να μπορούν αυτά να αναδιπλώνονται, παρέχει στους επιβάτες ακόμη μεγαλύτερη άνεση και χαλάρωση. Εν ολίγοις, το αυτοκίνητο είναι ένα πραγματικό αριστούργημα, που προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό vintage κομψότητας και σύγχρονου στυλ.

Με λίγα μόνο κομμάτια διαθέσιμα, είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα σπάνιο και πολυπόθητο αντικείμενο τόσο στους λάτρεις των αυτοκινήτων όσο και στους συλλέκτες. Η Bentley Mulsanne της Ares Modena διατίθεται σε δύο διαφορετικά αμάξωμα: Coupe και Targa (με ηλιοροφή), και τα δύο διαθέσιμα στη διαμόρφωση Sport, η οποία είναι η πιο ισχυρή και επιθετική έκδοση, με χαρακτηριστικά όπως μεγαλύτερες ζάντες, πλαϊνές ποδιές και διαχύτη.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 6,75-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρας που αποδίδει 512 ίππους και 1.020 Nm ροπής. Η ισχύς μεταδίδεται στον πίσω άξονα μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων, με το Coupe Sport να διαθέτει -μεταξύ άλλων- και αερανάρτηση.