Ares Design Panther Evo

Σχετικά άρθρα

Το 2019 η Ares Design είχε παρουσιάσει το Panther και σήμερα η εταιρία μας δείχνει την Evo έκδοση του, που αντλεί έμπνευση από την DeTomaso Pantera, αλλά έχει μια πολύ πιο σύγχρονη προσέγγιση.

Η παραγωγή του Ares Design Panther περιορίστηκε σε 21 μονάδες και η εταιρία από την Μόντενα, βγάζει στην αγορά το Panther Evo που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η facelift έκδοση του Panther.

Υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες, κεντρικές διπλές απολήξεις και μηχανικά συνεχίζει να βασίζεται στο αλουμινένιο και carbon πλαίσιο της Lamborghini Huracan, παίρνοντας κίνηση από τον V10 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα του ιταλικού μοντέλου που αποδίδει 650 άλογα στις 8.250 σ.α.λ και 600 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...