Η νέα σεζόν του Top Gear ξεκινά στις 16 Ιουνίου

Σχετικά άρθρα

Όταν πριν μια εβδομάδα το BBC έδωσε το trailer της νέας -27ης- σεζόν του Top Gear, ανάφερε ότι η προβολή της θα ξεκινήσει πολύ σύντομα. Σήμερα, ο βρετανικός οργανισμός ανακοίνωσε ότι η επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τη συχνότητα του BBC Two στις 16 Ιουνίου, ανήμερα της ημέρας του Πατέρα, στις 20:00 ώρα Αγγλίας.

Η νέα σεζόν θα έχει ως παρουσιαστές τον Chris Harris, τον Paddy McGuinness και τον Andrew ‘Freddie’ Flintoff, και στο παρακάτω video μας δίνουν μια γεύση του τι να περιμένουμε από αυτούς.

O Rory Reid δεν θα είναι πλέον βασικός παρουσιαστής του τηλεοπτικού σόου, αλλά θα παραμένει σε αυτό, παρουσιάζοντας το Extra Gear. Στην ομάδα του Top Gear παραμένει και η Sabine Schmitz.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...