Η Bugatti Veyron του Tracy Morgan χρειάζεται επισκευές ύψους 200.000 δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη εβδομάδα ο διάσημος Αμερικάνος ηθοποιός και κωμικός Tracy Morgan, μετά από μόλις 1 ώρα από τότε που παρέλαβε μια μεταχειρισμένη Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport αξίας 2 εκατ. δολαρίων από μια αντιπροσωπεία στο Μανχάταν, είχε ένα ατύχημα, με μια γυναίκα οδηγός να πέφτει πάνω του.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, 4 Ιουνίου, στην συμβολή της 42ης οδού και της 10ης λεωφόρου στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Υπεύθυνη η γυναίκα η οποία θέλησε να στρίψει δεξιά με το Honda CR-V της, ενώ βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω στην Veyron.

Από το περιστατικό ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, αλλά οι ζημιές που υπέστη η Veyron, θα κοστίσουν κοντά στις 200.000 δολάρια. Οι ζημιές είναι μικρές και περιορίζονται στον μπροστινό προφυλακτήρα και στο μπροστινό αριστερό φτερό του γαλλικού supercar, αλλά όταν μιλάμε για Bugatti, οι τιμές επισκευής είναι αντίστοιχες με την αξία του αυτοκινήτου.

https://youtu.be/LVC2CuLIIlA

ΠηγήTheblast.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr