GP Γαλλίας 2019, Κατατακτήριες: Σε δικό του ρυθμό ο Hamilton πήρε την pole

Σχετικά άρθρα

O Lewis Hamilton πρόσθεσε μια ακόμα pole position στο βιογραφικό του, με τον χρόνο του Βρετανού πρωταθλητή να είναι εξωφρενικά γρήγορος, καθώς δεν μπόρεσε κανείς να τον πλησιάσει, ούτε ο team-mate του, Valtteri Bottas. Ο Hamilton σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:28.319, κάνοντας νέο ρεκόρ στην πίστα του Paul Ricard, με τον Bottas να είναι 0,286 δευτ. πίσω του. Η Mercedes είναι ξεκάθαρα το φαβορί για τη νίκη αύριο, και πολύ πιθανό να κάνουν ένα ακόμα “1-2”.

Ο πρώτος οδηγός με μονοθέσιο της Ferrari είναι ο Charles Leclerc, ο οποίος θα εκκινήσει από την τρίτη θέση, 0,646 δευτ. πιο πίσω από τον poleman, με τον team-mate του, Sebastian Vettel, να έχει ένα πολύ κακό session, καθώς δεν κατάφερε να κάνει έναν καθαρό γύρο, και έτσι θα εκκινήσει από την 7η θέση. Δίπλα στο Μονεγάσκο θα βρεθεί ο Max Vestappen με την πρώτη Red Bull να είναι 1+ δευτ. πιο αργή της Mercedes.

Η πολύ ευχάριστη έκπληξη των κατατακτηρίων του Γαλλικού GP είναι η McLaren, καθώς οι οδηγοί της κατάφεραν να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα εδώ και πολλά χρόνια για την Βρετανική ομάδα. Συγκεκριμένα, οι Lando Norris και Carlos Sainz θα βρεθούν στην τρίτη σειρά του grid, καταλαμβάνοντας την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.

Ο Daniel Ricciardo έδωσε ένα μικρό χαμόγελο στους οπαδούς της Renault, καθώς στον αγώνα της ομάδας του θα εκκινήσει από την όγδοη θέση, μπροστά από τους Pierre Gasly και Antonio Giovinazzi.

Αποτελέσματα

Τα highlights

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα