Η Skoda παρουσιάζει τις MY2020 εκδόσεις των Karoq και Kodiaq τα οποία αποκτούν νέα εξοπλισμό και νέα συστήματα ασφαλείας.

Αρχικά, τα μοντέλα αντί για πίσω λογότυπο, διαθέτουν πλέον τα γράμματα “SKODA”, ενώ παράλληλα το Kodiaq έχει νέα διακοσμητικά στον πίσω προφυλακτήρα, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί και με ζάντες διαστάσεων 20″.

Η λειτουργία Side Assist αντικαθιστά το σύστημα Blind Spot Detect και αντί για 20 μέτρα, το σύστημα, που έχει και Rear Traffic Alert, είναι σε θέση να εντοπίζει οχήματα έως και 70 μέτρα μακριά. Η προειδοποιητική ένδειξη δεν βρίσκεται πλέον πάνω στο κρύσταλλο του καθρέπτη, αλλά στο εσωτερικό του.

Επίσης, το Adaptive Chassis (DCC) είναι διαθέσιμο και στα προσθιοκίνητα μοντέλα, ενώ το σύστημα KESSY κάνει το κλειδί του keyless συστήματος να εκπέμπει μόνο όταν ανιχνεύει κίνηση, έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους κλοπές.

Το Karoq προσφέρεται και με τον 2,0-λιτρο TDI κινητήρα των 190 ίππων και των 320 Nm ροπής που πληροί τα πρότυπα εκπομπών Euro 6d-TEMP και συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης και 7-τάχυτο DSG κιβώτιο ταχυτήτων.