Ο Vin Diesel πρόσφατα έγινε 52 ετών και οι φίλοι του και οι συνάδελφοί του, του διοργάνωσαν ένα μικρό πάρτι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Fast and Furious 9. Εκτός από τούρτα, του πήραν ως δώρο γενεθλίων το Dodge Charger Tantrum των 1.650 ίππων.

Το αυτοκίνητο είναι δημιουργία της Speedkore και δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα Dodge Charger της δεκαετίας του 1970 που έχει βελτιωθεί σε ακραία βαθμό. Τι βελτιώσεις έχει αυτό το Charger; Ξεκινάμε αρχικά πως διαθέτει μειωμένο βάρος, με τα ανθρακονημάτινα μέρη να συμβάλλουν σε αυτό. Η γρίλια έχει υποστεί μηχανουργική κατεργασία από ένα αλουμινένιο μπλοκ, ενώ οι προβολείς είναι LED.

Τα πίσω φώτα δανείζονται από ένα Dodge Challenger (MY2014) και φορά ζάντες 19″ μπροστά και 20″ πίσω. Σε ότι αφορά τα φρένα, είναι τεραστίων διαστάσεων, συγκεκριμένοι οι μπροστά δίσκοι είναι 356 mm. Η μαγεία όμως κρύβεται κάτω από το μακρύ καπό του θηρίου. Εκεί συναντάμε έναν twin-turbo V8 9,0-λίτρων κινητήρα της Mercury Racing που αποδίδει 1.650 άλογα. Ναι, δύο φορές περισσότερα άλογα από το Dodge Challenger SRT Demon, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο της Tremec.