Αυτό είναι το Speedkore Tantrum, ή αν προτιμάς ένα Dodge Charger της δεκαετίας του 1970 που έχει βελτιωθεί σε ακραία βαθμό. Η Speedkore, είναι μια εταιρία βελτίωσης που μάλιστα ήταν υπεύθυνη για το Plymouth Barracuda που έκανε την εμφάνισή του στο Fast and Furious 7.

Τι βελτιώσεις έχει αυτό το Charger; Ξεκινάμε αρχικά πως διαθέτει μειωμένο βάρος, με τα ανθρακονημάτινα μέρη να συμβάλλουν σε αυτό. Η γρίλια έχει υποστεί μηχανουργική κατεργασία από ένα αλουμινένιο μπλοκ, ενώ οι προβολείς πλέον είναι LED. Τα πίσω φώτα δανείζονται από ένα Dodge Challenger (MY2014) και φορά ζάντες 19″ μπροστά και 20″ πίσω. Σε ότι αφορά τα φρένα, είναι τεραστίων διαστάσεων, συγκεκριμένοι οι μπροστά δίσκοι είναι 356 mm.

Η μαγεία όμως κρύβεται κάτω από το μακρύ καπό του θηρίου. Εκεί συναντάμε έναν twin-turbo V8 9,0-λίτρων κινητήρα της Mercury Racing που αποδίδει 1.650 άλογα! Ναι, δύο φορές περισσότερα άλογα από το Dodge Challenger SRT Demon. Συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο της Tremec και η εταιρία δεν ανακοίνωσε νούμερα επιδόσεων.

Πόσο θα ήθελα μια βόλτα μαζί του!

 • charris

  oooo θεέ, τρομοκρατία…..

  Χρονιά πολλά σε όλους….
  ΥΓΕΙΑ, οργασμούς , λεφτά και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα….!!! xD xD :P :P

 • το μονο που με ”χαλαει” ειναι οι ζαντες !!!!!
  σε τετοιο τερας…..δεν θελει χαμηλοπροφιλο λαστιχο και τοσο μεγαλη ζαντα !!!!!
  κατα ταλλα…..τελειο !!!!!!!

 • το μονο που με ”χαλαει” ειναι οι ζαντες !!!!!
  σε τετοιο τερας…..δεν θελει χαμηλοπροφιλο λαστιχο και τοσο μεγαλη ζαντα !!!!!
  κατα ταλλα…..τελειο !!!!!!!

 • Bon Viveur

  Μία βόλτα θα την ήθελα, αλλά αν είχα δικό μου θα ήθελα στην κλασσική του μορφή και όχι τέτοια τροποποίηση.

 • Mika

  Kαταπληκτικο!!!