Αυτό είναι το Speedkore Tantrum, ή αν προτιμάς ένα Dodge Charger της δεκαετίας του 1970 που έχει βελτιωθεί σε ακραία βαθμό. Η Speedkore, είναι μια εταιρία βελτίωσης που μάλιστα ήταν υπεύθυνη για το Plymouth Barracuda που έκανε την εμφάνισή του στο Fast and Furious 7.

Τι βελτιώσεις έχει αυτό το Charger; Ξεκινάμε αρχικά πως διαθέτει μειωμένο βάρος, με τα ανθρακονημάτινα μέρη να συμβάλλουν σε αυτό. Η γρίλια έχει υποστεί μηχανουργική κατεργασία από ένα αλουμινένιο μπλοκ, ενώ οι προβολείς πλέον είναι LED. Τα πίσω φώτα δανείζονται από ένα Dodge Challenger (MY2014) και φορά ζάντες 19″ μπροστά και 20″ πίσω. Σε ότι αφορά τα φρένα, είναι τεραστίων διαστάσεων, συγκεκριμένοι οι μπροστά δίσκοι είναι 356 mm.

Η μαγεία όμως κρύβεται κάτω από το μακρύ καπό του θηρίου. Εκεί συναντάμε έναν twin-turbo V8 9,0-λίτρων κινητήρα της Mercury Racing που αποδίδει 1.650 άλογα! Ναι, δύο φορές περισσότερα άλογα από το Dodge Challenger SRT Demon. Συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο της Tremec και η εταιρία δεν ανακοίνωσε νούμερα επιδόσεων.

Πόσο θα ήθελα μια βόλτα μαζί του!