Η Electronic Arts έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του νέου μέρους της σειράς του Need For Speed και τα γραφικά σε αυτό φαίνονται εκπληκτικά. Το Need For Speed Heat θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για PC, PlayStation 4 και Xbox One, όσοι όμως έχουν συνδρομή στα EA Access και Origin θα μπορέσουν να το απολαύσουν από τις 5 Νοεμβρίου.

Η εταιρία προμοτάρει το νέο παιχνίδι με την φράση “δουλεύοντας σκληρά την ημέρα, ρισκάροντας τα πάντα το βράδυ” και υπόσχεται αρκετή και έντονη δράση με πανίσχυρα αυτοκίνητα. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Ghost Games, με το παιχνίδι να συνδυάζει στοιχεία customisation και urban car κουλτούρας και σε στέλνει στην Palm City σε ένα open world σκηνικό.

Στη διάρκεια της ημέρας θα αγωνίζεσαι στο Speedhunters Showdown, όπου θα μπορείς να κερδίζεις έπαθλα τα οποία θα χρησιμοποιείς στη συνέχεια για την αναβάθμιση του οχήματός σου. Τη νύχτα, οι αγώνες γίνονται πιο σκληροί και οι καλύτεροι θα διακρίνονται.

Με την προ-παραγγελία της standard έκδοση θα πάρεις δώρο ένα K.S Edition styled Mitsubishi Evolution X, ενώ όσοι προ-παραγγείλουν την Deluxe Edition θα πάρουν δώρο τρία K.S Edition styled cars (BMW i8 Coupe, Mercedes C63 AMG Coupe, Chevrolet Corvette Grand Sport), καθώς και πρόσβαση σε αποκλειστικό deluxe edition character clothing και μεγαλύτερα έπαθλα.

Η EA θα δώσει περισσότερες πληροφορίες στην Gamescom 2019, που ανοίγει τις πύλες της τη Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 21.00 το βράδυ.