Toyota Supra με Cummins 5,9-λίτρων turbodiesel κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Στον κόσμο των engine swaps, ο 2JZ κινητήρας της τέταρτης γενιάς της Toyota Supra αποτελεί το ιερό δισκοπότηρο, αλλά κάποιος ιδιοκτήτης μιας τέτοιας Supra αποφάσισε να κάνει την διαφορά και έβγαλε τον twin-turbo 2JZ για να βάλει στην θέση του έναν 5,9-λίτρων Cummins turbodiesel εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα.

Ο ιδιοκτήτης εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο project τα τελευταία 2,5 χρόνια και πλέον βρίσκεται κοντά στο να καταφέρει να ολοκληρώσει τις εργασίες.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων της ZF, ενώ στον πίσω άξονα συναντάμε διαφορικό προερχόμενο από το Lexus LS400.

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, αυτή η Supra δεν είναι σαν όλες τις άλλες που έχεις δει στο παρελθόν, αφού εκτός από τον Cummins πετρελαιοκινητήρα, έχει και αυξημένη απόσταση από το έδαφος, επιτρέποντας της να κινηθεί και σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Διάβασε επίσης

Αφιέρωμα-ωδή στον ανεπανάληπτο 2JZ-GTE

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...