Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τα αποκαλυπτήρια του νέου Juke στις 3 του Σεπτέμβρη, η Nissan δίνει κάποιες νέες φωτογραφίες και πληροφορίες για τη νέα γενιά του δημοφιλούς μοντέλου της. Το Juke έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο μονάδες από το 2010, και από τις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται ότι η δεύτερη γενιά του διαθέτει νέα εμφάνιση, διατηρώντας τα στοιχεία που το έκαναν να διαφέρει από τα υπόλοιπα B-SUV.

Το μοντέλο θα κατασκευάζεται πάνω στην CMF-B πλατφόρμα της Renault-Nissan, την πλατφόρμα δηλαδή που χρησιμοποιεί το νέο Renault Clio και το νέο Renault Captur. Το νέο Juke αναμένεται να είναι πλατύτερο και χαμηλότερο σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, αποκτώντας μια πιο δυναμική εμφάνιση, καθώς διαθέτει ελαφρώς κεκλιμένη οροφή, LED φωτιστικά σώματα, ενώ θα πατάει σε 19άρες ζάντες.

Το μεταξόνιο του έχει μεγαλώσει, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν και οι χώροι στο εσωτερικό. Εκεί θα συναντάμε ένα αναβαθμισμένο ταμπλό με νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ θα διαθέτει ακριβότερα και πολυτελέστερα υλικά, με την Nissan να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εξατομίκευσης. Ακόμα, θα είναι διαθέσιμες όλες οι ProPILOT τεχνολογίες, για την ασφάλεια και υποβοήθηση του οδηγού.