Η ομάδα παραγωγής της 25ης ταινίας του διάσημου πράκτορα ανακοίνωσε χθες ότι αυτή θα έχει τίτλο “No Time To Die”. Σκηνοθέτης του νέου James Bond είναι ο Αμερικανός Cary Fukunaga, με το “No Time to Die” να κάνει πρεμιέρα αρχικά στη Βρετανία, όπως προβλέπει η παράδοση για όλα τα φιλμ της σειράς, στις 3 Απριλίου 2020, για να ακολουθήσει η Αμερική και ο υπόλοιπος κόσμος στις 8 Απριλίου.

Αυτή θα είναι η τελευταία ταινία του Daniel Craig στο ρόλο του 007 και στο πλευρό του θα βρεθούν οι Lea Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw και ο Ralph Fiennes, ενώ ο κακός θα είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Rami Malek.

Στη ταινία θα δούμε τον Bond να έχει φύγει από την MI6 και να απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Αυτή, όμως, θα διακοπεί όταν ο παλιός φίλος του Felix Leiter από την CIA ζητάει τη βοήθεια του. Η αποστολή του είναι η διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα, η οποία αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη από ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Bond στο μονοπάτι ενός μυστηριώδους κακοποιού οπλισμένου με επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Πριν περίπου τρεις μήνες, ο Craig στα γυρίσματα μιας έκρηξης κοντά στο Λονδίνο είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο, με τον Βρετανό ηθοποιό να κάνει εγχείρηση. Τα γυρίσματα αναμένεται να συνεχιστούν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο στη νότια Ιταλία.