Toyota: Δεν υπάρχει η Supra στο NFS Heat γιατί προωθεί τους παράνομους αγώνες δρόμου

Σχετικά άρθρα

H Electronic Arts ανακοίνωσε χθες τη λίστα με τα αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα στο νέο Need For Speed Heat, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για PC, PlayStation 4 και Xbox One, αλλά όσοι έχουν συνδρομή στα EA Access και Origin θα μπορέσουν να το απολαύσουν από τις 5 Νοεμβρίου.

Αρχικά θα υπάρχουν πάνω από 120 αυτοκίνητα, από εταιρίες όπως McLaren, Mercedes-AMG, BMW, Nissan, Porsche κλπ. Μόνο οι τρεις τελευταίες θα έχουν από 13 μοντέλα η κάθε μια, ενώ -μεταξύ άλλων- θα μπορείς να οδηγήσει το Polestar 1, το Mercury Cougar του, τη Lotus Exige S του 2006, το Plymouth Barracuda του 1970, το Pontiac Firebird του 1977, το Volvo 242DL του 1975, το Dodge Charger του 1969, το Buick Grand National του 1987, το Mazda MX-5 του 1996 και του 2015, κλπ.

Προς έκπληξη αρκετών, όμως, δεν θα μπορείς να οδηγήσεις κανένα Toyota, ούτε τη νέα Supra, και η ιαπωνική εταιρία έχει λόγο που δεν έδωσε την άδεια χρήσης των αυτοκινήτων της. Ένα tweet από την Toyota UK -το οποίο λίγα μετά την δημοσίευση του σβήστηκε- ανέφερε χαρακτηριστικά:

Μπορείτε να βρείτε τα αυτοκίνητά μας στο Gran Turismo Sport, το οποίο δεν προωθεί τους παράνομους αγώνες δρόμου.

Δες ακόμα

Το πρώτο επίσημο gameplay trailer του νέου Need For Speed Heat

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...