Ο Tetsuya Tada της Toyota θα ήθελε το MR2 με τη βοήθεια της Porsche

Σχετικά άρθρα

Η συνεργασία Toyota με Subaru είχε αποτέλεσμα τα GT86 και BRZ, η συνεργασία της Toyota με τη BMW είχε αποτέλεσμα τα Supra και Z4, και φαίνεται ότι η ιαπωνική εταιρία θέλει μια ακόμα συνεργασία για να βγάλει στην αγορά ένα τρίτο sport μοντέλο.

Σε συνέντευξη του στο Φιλιππινέζικο μέσο AutoIndustriya, κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος της νέας Supra στην Ιαπωνία, ο επικεφαλής μηχανικός του αυτοκινήτου, Tetsuya Tada, μίλησε για μια υποθετική αναβίωση του MR2, το οποίο έχει σταματήσει να παράγεται από το 2007. Όταν ο Tada ρωτήθηκε με ποια αυτοκινητοβιομηχανία θα ήθελε να εργαστεί ώστε να εξελίξει από κοινού με μια πιθανή τέταρτη γενιά του μοντέλου, η απάντησή του ήταν η Porsche.

Και ενώ δεν είναι σίγουρο αν ο Tada μιλούσε σοβαρά ή αστειευόταν, ένα τέτοιο σενάριο δεν θα ήταν καθόλου παράλογο να συμβεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η PEVE μετονομάζεται σε Toyota Battery

Όπως ανακοινώθηκε από την Toyota στις 5 Μαρτίου 2024, η Primearth EV Energy (PEVE) έγινε εξ ολοκλήρου θυγατρική της ιαπωνικής εταιρίας, μετά την εξαγορά...
Autoblog.gr