9.000 αυτοκίνητα της Mercedes-Benz παρκαρισμένα σε παλιό αεροδρόμιο λόγω προβλημάτων

Σχετικά άρθρα

Ένα αυτοκίνητο αποτελείται από χιλιάδες μέρη και επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικές φορές κάποιο από αυτά τα μέρη δεν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές ή είναι ελαττωματικό.

Κάτι τέτοιο συνέβη και σε αυτά τα GLE και GLS της Mercedes-Benz, τα οποία κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο της γερμανικής εταιρίας στην Τασκαλούζα της Αλαμπάμπα των ΗΠΑ. Τα αυτοκίνητα έχουν προβλήματα με τους προφυλακτήρες και τα καθίσματα τους, με τα ελαττωματικά μέρη να προέρχονται από προμηθευτές της εταιρίας.

Ορισμένα αυτοκίνητα παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες, οι οποίοι τα επέστρεψαν πίσω στην εταιρία, ενώ άλλα είναι ολοκαίνουργια. Πλέον βρίσκονται παρκαρισμένα στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης μήκους 2.650 μέτρων, ενός παλιού αεροδρόμιο στην πόλη Ahlhorn της Γερμανίας, κοντά στη Βρέμη. Τα 9.000 αυτοκίνητα όπως είναι σήμερα, δεν μπορούν να πουληθούν, προτού τα επιδιορθώσει η εταιρία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...