Η BMW M υπαινίσσεται ότι ετοιμάζει ένα ξεχωριστό και μοναδικό sportscar

Σχετικά άρθρα

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο επικεφαλής του τμήματος M της BMW, Markus Flasch, δήλωσε για ακόμα μια φορά πως το τμήμα του θέλει να κατασκευάσει ένα hypercar, και ότι έχουν μερικά πολύ συγκεκριμένα σχέδια για κάτι νέο.

Η BMW δεν έχει κάποιο αυτοκίνητο στη γκάμα της που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για την ανάπτυξή του, με το νέο project να βρίσκεται σε πρώιμα στάδια. Η ομάδα του M τμήματος εξακολουθεί να μην έχει στέρεα γνώμη για τη διάταξη του κινητήρα, με τον Flasch να δηλώνει:

Εργαζόμαστε σε ένα “ηλεκτροποιημένο” κινητήρα εσωτερικής καύσης και εργαζόμαστε σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά θα προσφέρουμε αυτές τις επιλογές στους πελάτες όταν δίνουν ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τον χαρακτήρα και από άποψη απόδοσης.

Ο Flasch είπε πως ενδεχομένως ο αντικαταστάτης του i8 θα μπορούσε να αποτελέσει την βάση του συγκεκριμένου hypercar, αλλά για την ώρα το τμήμα M πρέπει να πείσει το διοικητικό συμβούλιο της BMW πως το μοντέλο πρέπει να περάσει στη παραγωγή. Εάν αυτό συμβεί, το τμήμα Μ θα πρέπει να συνεργαστεί με το τμήμα i της εταιρίας.

Οι πιο πρόσφατες φήμες θέλουν την BMW να ετοιμάζει ένα νέο supercar που θα κυκλοφορήσει το 2023 και θα αντικαταστήσει το i8. Το μοντέλο θα ζυγίζει λιγότερο από 2 τόνους, θα φορά έναν εξακύλινδρο κινητήρα που θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρες και θα αποδίδει 700+ άλογα, με το πλαίσιο του μοντέλου να είναι από carbon.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: BMW Vision M Next Concept με 600 άλογα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...