Η κινέζικη Hongqi παρουσίασε το S9, ένα υβριδικό hypercar 1.400 ίππων και το E115 ένα ηλεκτρικό SUV

Σχετικά άρθρα

Με τις κινέζικες εταιρίες να έχουν κατακλύσει την έκθεση της Φρανκφούρτης, η Hongqi, η κινέζικη εταιρία που προσφέρει στη Κίνα το L5, το πιο ακριβό κινέζικο αυτοκίνητο, παρουσίασε στη γερμανική έκθεση, δύο νέες δημιουργίες της.

Hongqi S9 Concept

https://www.youtube.com/watch?v=a5eekxCQQBk

To Hongqi S9 concept είναι το πρώτο hypercar της εταιρίας, που ανήκει στο FAW Group. Χρησιμοποιεί το V8T υβριδικό σύστημα που συνδυάζει έναν twin-turbo V8 κινητήρα βενζίνης και ηλεκτροκινητήρες.

Το σύνολο αποδίδει 1.400 άλογα, κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 1,9 δευτερόλεπτα, έχει τελική ταχύτητα 400 χλμ/ώρα και η Hongqi ξεκαθαρίζει πως θα το περάσει στη παραγωγή μέχρι το 2021. Διαθέτει σώμα από carbon, πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω και η τιμή του εκτιμάται πως θα ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ.

Hongqi E115

Το πρωτότυπο Hongqi E115 είναι ένα ηλεκτρικό SUV με αυτονομία 600 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4 δευτερόλεπτα. Το πρωτότυπο εξοπλίζεται με αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 4 και η εταιρία δεν έκανε ξεκάθαρο το εάν και το πότε θα το περάσει στη παραγωγή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Nio και CATL συνεργάζονται για μπαταρίες με μεγαλύτερο κύκλο ζωής

Η Nio ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με την CATL για την ανάπτυξη μπαταριών μεγαλύτερης διάρκειας ζωής, ως μέρος των προσπαθειών τους για να μειώσουν...
Autoblog.gr