Jean Todt: Ο Charles Leclerc είναι σαν τον Michael Schumacher

Σχετικά άρθρα

Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής μεγαλύτερη φιλοφρόνηση για τον Charles Leclerc, αφού ο Jean Todt, ο νυν πρόεδρος της FIA και πρώην επικεφαλής της Scuderia Ferrari στην εποχή της παντοκρατορίας της, χαρακτήρισε τον Μονεγάσκο πως έχει στοιχεία που είχε και ο Michael Schumacher.

Ο Leclerc στην πρώτη του σεζόν στην Ferrari θέλει να αποδείξει πως μπορεί να διεκδικήσει την ιδιότητα του πρώτου οδηγού στην ιταλική ομάδα, με τον 21χρονο Μονεγάσκο να κατακτά την νίκη στα δύο τελευταία GP, σε αυτά στο Spa-Francorchamps και στη Monza.

O Todt, μετά το τέλος του ιταλικού Grand Prix, δήλωσε πως βλέπει διάφορα χαρακτηριστικά στον Charles Leclerc που είναι παρόμοια με αυτά του Michael Schumacher. Όπως χαρακτηριστικά είπε:

Ο Charles είναι εξαιρετικά ισχυρός ψυχικά, έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει ένας σπουδαίος πρωταθλητής και έχει τις ίδιες ικανότητες για να ηγηθεί σε μια ομάδα, όπως ακριβώς κάποτε έκανε και ο Michael Schumacher. Εκπροσωπεί το μέλλον της Formula 1 και της Ferrari.

ΠηγήAutobild.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποζημίωση 200.000 ευρώ στην οικογένεια του Michael Schumacher για την ψεύτικη συνέντευξη περιοδικού

Αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ κέρδισε η οικογένεια του Michael Schumacher από γερμανικό περιοδικό, για την "αποκλειστική συνέντευξη" του θρύλου της F1, βασισμένη σε απαντήσεις...

Η Toyota θέλει ένα SUV επιδόσεων

Ο επικεφαλής της Gazoo Racing, Tomoya Takahashi, σε πρόσφατη συνέντευξή του υποστήριξε πως η Toyota πρέπει να βγάλει στην αγορά ένα SUV επιδόσεων. Στο μέλλον,...