Κάποιος πλήρωσε 1 εκατ. ευρώ για αυτήν την Rolls-Royce Phantom για καλό σκοπό

Σχετικά άρθρα

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αυτή η Rolls-Royce Phantom πουλήθηκε για 888.000 λίρες Αγγλίας (998.000 ευρώ) και αναρωτιέσαι τι το ξεχωριστό έχει; Ο λόγος είναι πως ο καλλιτέχνης Marc Quinn έχει δημιουργήσει ένα έργο τέχνης πάνω στο σώμα της βρετανικής λιμουζίνας.

Η δημοπρασία έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης “Evelina Art for Allergy x Dine on the Line” που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Rolls-Royce στο Goodwood. Όλα τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού θα δοθούν νοσοκομείο παιδιών Evelina London, προκειμένου να υποστηριχθούν οι έρευνες που κάνει για την αντιμετώπιση των παιδικών αλλεργιών.

Το όνομα του ανθρώπου που αγόρασε το ιδιαίτερο αυτό αυτοκίνητο δεν ανακοινώθηκε, με την Rolls-Royce να αναφέρει μόνο πως πρόκειται για έναν πολύτιμο συλλέκτη της, ο οποίος έχει παραγγείλει μια ακόμη Phantom, η οποία θα φιλοτεχνηθεί ξανά από τον Marc Quinn, αντλώντας αυτήν την φορά έμπνευση από την ίριδα των ματιών της κόρης του.

Συνολικά, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, μαζεύτηκαν 2,25 εκατ. ευρώ (2 εκατ. λίρες), με όλα τα χρήματα να πηγαίνουν στο νοσοκομείο παιδιών Evelina London.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...