Η Mitsubishi έδωσε και δεύτερη φωτογραφία του MI-Tech Concept, του πρωτότυπου που θα παρουσιάσει στην έκθεση του Τόκιο στα τέλη του μηνός. Το πρωτότυπο δεν διαθέτει οροφή και πόρτες, είναι διθέσιο, έχει λεπτά LED φωτιστικά σώματα και αρκετά carbon μέρη.

Η εταιρία το περιγράφει ως ένα SUV που προσφέρει απαράμιλλη απόλαυση οδήγησης παντός εδάφους, παίρνοντας κίνηση από έναν μικρό και ελαφρύ plug-in υβριδικό κινητήρα, με 4 ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε τροχό. Αντί για κάποιον βενζινοκινητήρα, το πρωτότυπο διαθέτει μια γεννήτρια αεροστροβίλων. Το σύστημα τετρακίνησης ονομάζεται Quad Motor with Dual Motor AYC και αποτελείται από 2 ηλεκτροκινητήρες ανά άξονα.

Το πρωτότυπο εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού και συστήματα ενεργητικής ασφάλειας. Ανάμεσα σε αυτά συναντάμε το σύστημα HMI (human machine interface) που προβάλει πληροφορίες επαυξημένης πραγματικότητας στο παρμπρίζ, όπως και το σύστημα υποβοήθησης οδηγού MI-Pilot που ειδοποιεί σε περίπτωση πιθανής σύγκρουσης και αναλαμβάνει τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης αλλά και της πέδησης. Επιπλέον, τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας βοηθούν τον οδηγό να αποφύγει τις συγκρούσεις ή να μετριάσει τις ζημιές από τη σύγκρουση.

Εκτός από το MI-Tech Concept, η Mitsubishi θα παρουσιάσει στο Τόκιο και το Super K-Wagon Concept, που μας δείχνει το πως θα μπορούσε να μοιάζει η επόμενη γενιά του kei car της. Στο περίπτερο της εταιρίας θα υπάρχουν και τα Engelberg Tourer, Delica D:5, eK Cross και Dendo Drive House (DDH).