Διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου VW Golf

Σχετικά άρθρα

Ανανέωση

Νέο Volkswagen Golf. Σχεδόν επίσημο!

Με τις διαρροές του νέου Golf να γίνονται όλο και περισσότερες, πριν λίγα λεπτά είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της όγδοης γενιάς του μοντέλου.

Η Volkswagen θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο της αύριο, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 19:00 ώρα Ελλάδας. Το μοντέλο θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία από τον Δεκέμβριο, αρχικά σε Γερμανία και Αυστρία, και θα προσφέρεται αποκλειστικά ως πεντάπορτο, μιας και καταργείται η τρίθυρη έκδοση του.

https://youtu.be/3lQMz6qnXa4

Θα βασίζεται σε μια ανανεωμένη έκδοση της MQB πλατφόρμα, που μειώνει κατά 50 κιλά το βάρος του, σε σχέση με την σημερινή γενιά. Το νέο Golf φέρει το νέο λογότυπο της γερμανικής εταιρίας, ενώ στο πίσω μέρος το λογότυπο του μοντέλου -το οποίο βρισκόταν κάτω από το αριστερό φωτιστικό σώμα- μετακομίζει στο κέντρο της πόρτας του χώρου αποσκευών, όπως ακριβώς συνέβη και στo T-Roc και στο ανανεωμένο Passat.

Από το 1974 που ξεκίνησε η παραγωγή του Golf, μέχρι και σήμερα, έχουν κατασκευαστεί περισσότερα από 35 εκατομμύρια Golf, με τα 26 εκατ. εξ’αυτών να κατασκευάζονται στο Wolfsburg.

Σήμερα 8.400 εργαζόμενοι κατασκευάζουν το νέο Golf, το οποίο διαθέτει περισσότερα από 2.700 μεμονωμένα εξαρτήματα και ανταλλακτικά.

Σύμφωνα με την Volkswagen, το νέο Golf διαθέτει 962 καλωδιώσεις και 1.340 μέτρα καλωδίων, 31 περισσότερες καλωδιώσεις και 100 μέτρα περισσότερα καλώδια σε σύγκριση με την 7η γενιά του Golf. Το κάθε Golf που κατασκευάζεται, καλύπτει 69 χιλιόμετρα πάνω στην γραμμή παραγωγής, μέχρι να είναι έτοιμο προς πώληση.

https://youtu.be/KVe7Hz35UX4

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...