Η Hyundai ξεκινά υπηρεσία ride sharing αυτόνομης οδήγησης στην Καλιφόρνια

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai ανακοίνωσε ότι από τις 4 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει να προσφέρει υπηρεσία ride sharing αυτόνομης οδήγησης στο Irvine της Καλιφόρνια, ώστε να μελετήσει τη συμπεριφορά των καταναλωτών σε αυτόνομο περιβάλλον οδήγησης.

Η νοτιοκορεατική αυτοκινητοβιομηχανία θα συνεργαστεί με την startup Pony.ai και του φορέα παροχής υπηρεσιών κινητικότητας Via, και θα βγάλουν στον δρόμο ένα στόλο τουλάχιστον 10 ηλεκτρικών Kona. Η υπηρεσία ride sharing αυτόνομης οδήγησης ονομάζεται BotRide και παρότι τα οχήματα διαθέτουν αυτόνομη λειτουργία, μέσα στο αυτοκίνητο θα υπάρχουν δύο χειριστές για να αναλάβουν δράση όπου υπάρχει έκτακτη ανάγκη.

Η Hyundai έχει ανακοινώσει τα σχέδια της να επενδύσει 35 δισ. δολάρια σε υπηρεσίες κινητικότητας και άλλες τεχνολογίες έως το 2025.

Διάβασε ακόμα

Hyundai: Επενδύει 31,4 δισ. ευρώ στην ανάπτυξη αυτόνομης και ηλεκτρικής τεχνολογίας έως το 2025

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...