Νέο τρέιλερ του Need For Speed Heat

Σχετικά άρθρα

Η Electronic Arts έδωσε ένα ακόμη τρέιλερ του νέου Need For Speed Heat, με τον νέο Need For Speed τίτλο να κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου για PC, PlayStation 4 και Xbox One, όσοι όμως έχουν συνδρομή στα EA Access και Origin θα μπορέσουν να το απολαύσουν από τις 5 Νοεμβρίου.

Το Need for Speed Heat θα περιλαμβάνει gameplay ημέρας και νύχτας, αλλά το καθένα θα είναι διαφορετικό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα μπορείς να συμμετάσχεις σε επικυρωμένους αγώνες στους δρόμους της Palm City, μιας φανταστικής πόλης που μοιάζει με το Μαϊάμι. Οι αστυνομικοί θα κάνουν περιπολίες, και θα παίζουν σύμφωνα με τους κανόνες, εκδίδοντας πρόστιμα και εισιτήρια πριν σταματήσουν τους απερίσκεπτες οδηγούς με άλλα πολιτισμένα μέσα. Τη νύχτα, θα μπορείς να συμμετέχεις σε παράνομες αγώνες δρόμου, αλλά θα πρέπει να προσέχεις την αστυνομία που θα είναι πολύ πιο επιθετική από αυτή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στη διάρκεια της ημέρας θα αγωνίζεσαι στο Speedhunters Showdown, όπου θα μπορείς να κερδίζεις έπαθλα τα οποία θα χρησιμοποιείς στη συνέχεια για την αναβάθμιση του οχήματός σου. Τη νύχτα, οι αγώνες γίνονται πιο σκληροί και οι καλύτεροι θα διακρίνονται.

Η εταιρία προμοτάρει το νέο παιχνίδι με την φράση “δουλεύοντας σκληρά την ημέρα, ρισκάροντας τα πάντα το βράδυ” και υπόσχεται αρκετή και έντονη δράση με πανίσχυρα αυτοκίνητα. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Ghost Games, και τα γραφικά σε αυτό φαίνονται εκπληκτικά, με το παιχνίδι να συνδυάζει στοιχεία customisation και urban car κουλτούρας και σε στέλνει στην Palm City σε ένα open world σκηνικό.

Με την προ-παραγγελία της standard έκδοση θα πάρεις δώρο ένα K.S Edition styled Mitsubishi Evolution X, ενώ όσοι προ-παραγγείλουν την Deluxe Edition θα πάρουν δώρο τρία K.S Edition styled cars (BMW i8 Coupe, Mercedes C63 AMG Coupe, Chevrolet Corvette Grand Sport), καθώς και πρόσβαση σε αποκλειστικό deluxe edition character clothing και μεγαλύτερα έπαθλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...