Η Aston Martin ανακοίνωσε πως σημείωσε απώλειες ύψους 102,6 εκατ. ευρώ κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2019. Συγκεκριμένα, η βρετανική εταιρία εμφάνισε ζημιές 13,5 εκατ. στερλίνων (15,6 εκατ. ευρώ) κατά την διάρκεια του τρίτου τριμήνου, αλλά τόνισε πως συνεχίζει να αναμένει ότι θα πετύχει τους στόχους της αγοράς για κέρδη από τις βασικές δραστηριότητες στα 203 εκατ. στερλίνες (235,7 εκατ. ευρώ). Το τρίτο τρίμηνο του 2018, η Aston Martin είχε παρουσιάσει κέρδη 3,6 εκατ. ευρώ.

Η βρετανική εταιρία πρόσθεσε πως οι πωλήσεις της θα είναι χαμηλότερες από τις προηγούμενες εκτιμήσεις, μετά από την υποχώρηση της ζήτησης σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική. Κατά το τρίτο τρίμηνο, η εταιρία πούλησε 1.497 αυτοκίνητα, πτώση 16%, με τα 878 να είναι V8 Vantage.

Η Aston Martin ελπίζει πως η DBX που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος, θα δώσει μια σημαντική ώθηση στις πωλήσεις και στα έσοδα της. Ο Andy Palmer, CEO της Aston Martin είπε:

Ουσιαστικά ελέγχουμε το κόστος ενός ολόκληρου εργοστασίου αυτή την στιγμή χωρίς να έρχεται το όφελος των εσόδων. Επομένως από αυτή την άποψη η DBX είναι ασφαλώς είναι ένα πραγματικά σημαντικό μοντέλο.