Η Mitsubishi teasάρει το facelift του Space Star

Σχετικά άρθρα

Η Mitsubishi παρουσίασε το Space Star (Mirage σε κάποιες άλλες αγορές) το 2012, για να υποστεί ένα ελαφριάς έκτασης facelift το 2015. Αντίστοιχα, στις αγορές της Ασίας κυκλοφορεί και η sedan έκδοση του μικρού αυτοκινήτου πόλης της ιαπωνικής εταιρίας, το οποίο ονομάζεται Attrage.

Με πρόσφατη teaser φωτογραφία, όμως, η Mitsubishi φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα ακόμα facelift για τα δύο μοντέλα, το οποίο αυτή τη φορά φαίνεται πιο εκτεταμένο, καθώς η εταιρία δεν αναφέρει πουθενά ότι ετοιμάζει τη νέα γενιά τους. Το Mirage και το Attrage έχουν αποκτήσει την Dynamic Shield εμπρός μάσκα, που συναντάμε σε όλα τα μοντέλα της εταιρίας. Ακόμα, υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα, νέα μάσκα και νέοι προφυλακτήρες.

Τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια και των δύο μοντέλων θα γίνουν στην Ταϊλάνδη στις 18 Νοεμβρίου, καθώς στην συγκεκριμένη ασιατική χώρα κατασκευάζονται, στο εργοστάσιο Laem Chabang. Οι πωλήσεις των δύο ανέρχονται σε 140.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως κάθε χρόνο, με τα Mirage και Attrage να είναι πολύ σημαντικά μοντέλα της Mitsubishi, ειδικά στις αναπτυσσόμενες αγορές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...