Η Mitsubishi παρουσιάζει τα ανανεωμένα Space Star (πωλείται ως Mirage σε ορισμένες αγορές) και Attrage, με το δεύτερο να είναι η sedan έκδοση του μικρού αυτοκινήτου πόλης της ιαπωνικής εταιρίας.

Και τα δύο έχουν αποκτήσει την Dynamic Shield εμπρός μάσκα, που συναντάμε πλέον σε όλα τα μοντέλα της εταιρίας, ενώ υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα, νέα γρίλια και νέους προφυλακτήρες. Υπάρχουν διαθέσιμα δύο νέα εξωτερικά χρώματα, τα White Diamond και Attrage Sand Yellow, ενώ νέες είναι και οι ζάντες αλουμινίου 15″.

Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί νέα μαλακά πλαστικά, νέα διακοσμητικά, νέα καθίσματα και νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 7″ και συμβατότητα Apple CarPlay.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, με το μοντέλο να συνεχίζει να προσφέρεται τόσο με τον 1.000άρη τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 71 ίππων με 88 Nm ροπής, όσο και με τον 1.200άρη τρικύλινδρο βενζίνης απόδοσης 80 ίππων με 106 Nm ροπής.

Το ντεμπούτο τους θα γίνει στην έκθεση της Ταϊλάνδη στις 28 του μηνός. Τα αυτοκίνητα κατασκευάζονται στη συγκεκριμένη ασιατική χώρα και οι ετήσιες πωλήσεις τους ανέρχονται σε 140.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως, κάτι που κάνει με τα Space Star και Attrage να είναι πολύ σημαντικά μοντέλα της Mitsubishi, ειδικά στις αναπτυσσόμενες αγορές.