Η Aston Martin ξεκίνησε της παραδόσεις των 19 DB4 GT Zagato Continuation. Η Aston Martin DB4 GT Zagato κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1960, με το Continuation μοντέλο να ακολουθεί την ίδια συνταγή και θα διαθέτει ελαφρύ σωληνωτό πλαίσιο και αλουμινένια πάνελ.

Η Aston Martin τονίζει πως οι μηχανικοί της διασφαλίζουν πως το Continuation μοντέλο είναι πανομοιότυπο με το αυθεντικό και κίνηση παίρνει από έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα απόδοσης 380 ίππων που συνδυάζεται με 4-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και μπλοκέ διαφορικό, με την κίνηση να στέλνεται στους πίσω τροχούς.

Η παραγωγή της Aston Martin DB4 GT Zagato Continuation γίνεται στο χέρι από τους ανθρώπους του τμήματος Heritage της βρετανικής εταιρίας στο Newport Pagnell του Buckinghamshire της Αγγλίας. Και τα 19 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν θα χρησιμοποιούν φύλλα αλουμινίου πάχους 1,2 χιλιοστών, που δημιουργήθηκαν με τεχνικές που ήταν κοινές πριν από περίπου έξι δεκαετίες.

Η DB4 GT Zagato Continuation είναι μέρος της DBZ Zagato Collection μαζί με την DBS GT Zagato. Οι ιδιοκτήτες τους πρέπει να τα αγοράσουν και τα δύο, μιας και τα αυτοκίνητα δεν πωλούνται ξεχωριστά. Τα δύο αυτοκίνητα δημιουργήθηκαν για τον εορτασμό των 100στών γενεθλίων της Zagato, με την DB4 GT Zagato Continuation να μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά σε πίστες και η DBS GT Zagato σε δημόσιους δρόμους. Το κόστος και των δύο αυτοκινήτων ανέρχεται στα 6 εκατ. λίρες Αγγλίας (6,95 εκατ. ευρώ) χωρίς φόρους. Οι παραδόσεις της DBS GT Zagato θα ξεκινήσουν κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2020.