Η Porsche ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube ένα ντοκιμαντέρ, το Endurance, που μας δείχνει τα παρασκήνια των Porsche GT ομάδων κατά την διάρκεια των περσινών 24ωρων αγώνων αντοχής του Le Mans και του Nurburgring.

Το ντοκιμαντέρ διάρκειας 90 λεπτών, έχει κινηματογραφηθεί από την ίδια ομάδα που έχει κινηματογραφήσει και την σειρά Formula 1: Drive to Survive στο Netflix, με σκηνοθέτη τον Βρετανό James Routh. Η κινηματογραφική ομάδα του Routh κατέγραψε για 25 ημέρες, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στους περσινούς 24ωρους αγώνες αντοχής, μεταφέροντας με τον καλύτερο τρόπο τι γίνεται στα πιτ, και όχι μόνο, των ομάδων.

Σύμφωνα με την Porsche, το ντοκιμαντέρ, προβάλει με εξαιρετικό τρόπο τους αγώνες αντοχής που διακατέχονται από στέρηση, άγχος, συγκίνηση, απεριόριστη αφοσίωση και πάθος όλων των εμπλεκόμενων. Κύριοι πρωταγωνιστές δεν είναι τα αγωνιστικά 911 RSR και 911 GT3 R, αλλά οι άνθρωποι των ομάδων, όπως ο Pascal Zurlinden, διευθυντής του τμήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού της Porsche, οι οδηγοί Kevin Estre, Michael Christensen, Laurens Vanthoor και Matt Campbell, και ο μηχανικός Luca Masse.