Η Tesla κατοχύρωσε τα ονόματα Cybertruck και CYBRTRK για το pickup της

Σχετικά άρθρα

Σε ακριβώς μια εβδομάδα από σήμερα, η Tesla θα αποκαλύψει το πολυπόθητο pickup της, τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν στο Los Angeles, κοντά στο χώρο που κατασκευάζει η SpaceX του διαστημικούς της πυραύλους.

Μπορεί μέχρι σήμερα να ξέραμε ότι το pickup μοντέλο της Tesla θα ονομαστεί Model B, αλλά σύμφωνα με πρόσφατη καταχώρηση στο αμερικάνικο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων η Tesla θα το ονομάσει Cybertruck, ενώ κατοχύρωσε και το CYBRTRK. Επιπλέον, η Tesla -στην περίπτωση του τελευταίου ονόματος- έδωσε και ένα προτεινόμενο σχέδιο για το λογότυπο του οχήματος.

Σύμφωνα με παλιότερη δήλωση του Musk, η τιμή του Cybertruck θα ξεκινά κάτω από τα 49.000 δολάρια, και μπορεί αυτά να ακούγονται αρκετά, όταν το Ford F-150 ξεκινά στις Η.Π.Α. από τα 29.000 δολάρια ή τα 53.000 δολάρια το F-150 Raptor, αλλά η τιμή του επερχόμενου -επίσης ηλεκτρικού- pickup της Rivian, το R1T, θα ξεκινά από τα 69.000 δολάρια, ήτοι 20.000 δολάρια ακριβότερο. Η Rivian θα πουλά το pickup της ως premium και με αρκετές ικανότητες και έχει πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε τι έχει να αντιτάξει σε αυτό η Tesla.

Το ηλεκτρικό pickup της Tesla θα διαθέτει μια μπάρα φωτών LED, έχοντας φουτουριστικό σχεδιασμό, με τις διαστάσεις του να είναι παρόμοιες με αυτές του Ford F-150, έχοντας ανάρτηση που θα ρυθμίζεται αυτόματα, θα μπορεί να παρκάρει μόνο του, θα υπάρχει κάμερα 360 μοιρών, αλλά και ειδικούς αισθητήρες που θα του επιτρέπουν να κινηθεί αυτόνομα.

Η κυκλοφορία του στην αγορά θα ξεκινήσει το 2020 ή το 2021 και κίνηση θα παίρνει από δύο κινητήρες με “τρελή ροπή”, ενώ θα έχει πρίζες στη καρότσα. Η αυτονομία του θα κυμαίνεται μεταξύ 650 και 800 χλμ και θα μπορεί να μεταφέρει έως 6 επιβάτες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Συνελήφθη Καναδός για κλοπή εμπορικών μυστικών από την Tesla

Ένας Καναδός πολίτης που ζει στο Ningbo της Κίνας συνελήφθη στο Long Island της Νέας Υόρκης, επειδή φέρεται να έκλεψε εμπορικά μυστικά της Tesla...

Nissan Sentra έπεσε πάνω σε ένα Tesla Cybertruck. Μάντεψε ποιο διαλύθηκε

Σε μια διασταύρωση στην Τάμπα της Φλόριντα, ένα Nissan Sentra έπεσε στο πλαϊνό μέρος ενός Tesla Cybertruck και όπως βλέπεις στις φωτογραφίες και στο...

Η Tesla αυξάνει τις τιμές του Model Y στην Ευρώπη

Η Tesla αυξάνει την τιμή του Model Y σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες στις 22 Μαρτίου κατά περίπου 2.000 ευρώ, με την ανακοίνωση να γίνεται...
Autoblog.gr