Το Mitsubishi Eclipse Cross με πλούσιο εξοπλισμό από 22.700 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Η Mitsubishi έχοντας μακρά παράδοση στα SUV και crossover μοντέλα, στις αρχές του 2018 παρουσίασε το Eclipse Cross, ένα SUV της μεσαίας κατηγορίας που παντρεύει το συναίσθημα με την άνεση, προικίζοντας το με όλα τα σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας, ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού.

Το μοντέλο προσφέρεται σε νέες, ανταγωνιστικές τιμές και η πιο συμφέρουσα έκδοση του είναι η Invite Plus 2WD η οποία από τις 26.000 ευρώ, πλέον κοστίζει 22.700 ευρώ, με το μεταλλικό χρώμα μάλιστα να δίνεται ως δώρο, μειώνοντας ακόμη περισσότερο την τελική τιμή του αυτοκινήτου.

Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει πολύ πλουσιότερο εξοπλισμό από την βασική, αφού εξοπλίζεται με ζάντες αλουμινίου 18” με ελαστικά διαστάσεων 225/55, μεγαλύτερα φρένα με διπίστονες δαγκάνες και δίσκους 270mm για καλύτερο φρενάρισμα και βελτίωση της ασφάλειας.

Επίσης έχει ασημί σπόιλερ προστασίας μπροστά και πίσω, σπόιλερ οροφής με ενσωματωμένο το LED φως του Stop, θερμαινόμενους πλαϊνούς καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος με ενσωματωμένα φλας, μαύρες μπάρες οροφής, LED φώτα ημέρας, μπροστινά φώτα ομίχλης και Shark-fin κεραία.

Η ιαπωνική εταιρία εφοδιάζει το Eclipse Cross Invite Plus 2WD με μια μεγάλη γκάμα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού. Σε αυτά συναντάμε το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας Lane Departure Warning, το σύστημα ειδοποίησης και αποφυγής σύγκρουσης Forward Collision Mitigation που μπορεί ακόμη και να φρενάρει πλήρως το αυτοκίνητο σε περίπτωση που επίκειται κάποιο ατύχημα και ο οδηγός δεν αντιδρά, αλλά και το σύστημα ενεργητικής ασφάλειας Active Yaw Control που αυξάνει σημαντικά την ευελιξία και την κατευθυντικότητα, με τον οδηγό να είναι σε θέση να επιλέξει την ιδανική γραμμή στρίβοντας με το αυτοκίνητο ακόμα και σε απότομες εναλλαγές διεύθυνσης με υψηλή ταχύτητα.

Επίσης φέρει Cruise Control και Speed Limiter, σύστημα Auto Stop & Go, αυτόματους προβολείς με αισθητήρα φωτός, αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων, αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων με αισθητήρα βροχής, σινιάλο πέδησης έκτακτης ανάγκης, SRS αερόσακους οδηγού, συνοδηγού (με μηχανισμό απενεργοποίησης), πλευρικούς, τύπου κουρτίνας και αερόσακος για τα γόνατα του οδηγού, σύστημα ABS με EBD, όπως επίσης Active Stability & Traction Control με Hill Start Assist και Brake Assist.

Στο εσωτερικό του υπάρχει δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι, δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων, μαύρα γυαλιστερά και χρωμιομένα διακοσμητικά, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Smartphone Link Display Audio με οθόνη αφής 7” που φέρει 6 ηχεία, ραδιόφωνο AM/FM/DAB, USB/Bluetooth music player, συμβατότητα με iPod και υποστήριξη Android Auto και Apple CarPlay, 2 θύρες USB, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εισόδου και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί, touchpad χειριστήριο, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός για περισσότερη άνεση, σύστημα Bluetooth hands free με φωνητικές εντολές, με τα μπροστινά καθίσματα να είναι θερμαινόμενα, ενώ τα πίσω έχουν λειτουργία κύλισης, ανάκλησης και αναδίπλωσης σε ποσοστό 60:40.

Το αυτοκίνητο παίρνει κίνηση από έναν ισχυρό τετρακύλινδρο αλουμινένιο 1.500 κ.εκ turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 163 ίππων με 5.500 σ.α.λ., και 250 Nm ροπής στις 1.800 σ.α.λ. η οποία διατηρείται επίπεδη μέχρι τις 4.500 σ.α.λ. Ο κινητήρας πληροί τα πρότυπα εκπομπών του Euro 6d και διακρίνεται για την αξιοπιστία, την απόδοση, την μειωμένη κατανάλωση, την αθόρυβη και ομαλή λειτουργία.

Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο που στέλνει τη κίνηση στον μπροστά άξονα, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 9,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 205 χλμ/ώρα, με την μικτή κατανάλωση να ανακοινώνεται στα 7 λίτρα/100 χλμ., ενώ οι εκπομπές CO2 στα 159 γρ/χλμ.

Το Mitsubishi Eclipse Cross εκτός από την έκδοση Invite Plus 2WD προσφέρεται επίσης στην έκδοση Inform 2WD με τιμή από 21.950 ευρώ (24.900 ευρώ η παλιά τιμή), στην Invite Plus 4WD με αρχική τιμή 32.150 ευρώ, και στη Intense Plus 4WD που ξεκινά από τις 36.500 ευρώ. Την περίοδο αυτή μάλιστα, υπάρχουν επιπλέον εκπτώσεις από 800 έως 1500 ευρώ για τις υπόλοιπες εκδόσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στα 360 kW ο ισχυρότερος ταχυφορτιστής στην Ελλάδα

Ο ΣΕΑ στον Κορινό, που βρίσκεται στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, διαθέτει πλέον τον ισχυρότερο DC ταχυφορτιστή στην Ελλάδα, ο οποίος ανήκει στο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών...

Τα ηλεκτρικά θα κοστίζουν λιγότερο από αυτά με κινητήρες εσωτ. καύσης το 2027, αλλά θα έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος επισκευής

Το κόστος κατασκευής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται ταχύτερα από ό,τι αναμένει η Ford και σύμφωνα με την πρόβλεψη της Gartner, μιας αμερικανικής εταιρείας τεχνολογικής...

Η Renault δεν θα προσφέρει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2030

Στις αρχές του 2022 η Renault είχε ανακοινώσει πως έως το 2030 η εταιρία θα μεταμορφωθεί σε μια αμιγώς ηλεκτρική εταιρία για την αγορά...

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...
Autoblog.gr