Ο Hennessey θα κάνει τη νέα Corvette να αποδίδει έως 1.200 άλογα

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες από την στιγμή που η Chevrolet παρουσίασε τη τελευταία γενιά της Corvette, η οποία όπως ξέρεις έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, καθώς ο κινητήρας πλέον έχει μεταφερθεί από το εμπρός μέρος και είναι τοποθετημένος στο κέντρο.

Ο αμερικάνικος βελτιωτικός οίκος Hennessey Performance έχει συνδέσει το όνομα του με την Corvette, προσφέροντας μια πλειάδα πακέτων αναβάθμισης τα προηγούμενα χρόνια για το sportscar της Chevrolet.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει “ήσυχη” την τελευταία γενιά του μοντέλου, αναφέροντας σήμερα ότι θα προσφέρει διάφορα πακέτα, φτάνοντας την απόδοσης του 6,2-λίτρων V8 κινητήρα μέχρι τα 1.200 άλογα.

Φυσικά εκτός των βελτιώσεων του κινητήρα, ο Hennessey θα προσφέρει και περιφερειακές βελτιώσεις, είτε για την αεροδυναμική του αυτοκινήτου, είτε για το σύστημα πέδησης και ανάρτησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...