Δες το εντυπωσιακό πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του James Bond

Σχετικά άρθρα

Τα γυρίσματα για την νέα -25η- ταινία του διάσημου μυστικού πράκτορα της MI6 ολοκληρώθηκαν -μετά από 5 εντατικούς μήνες- στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου. Σήμερα, η εταιρία παραγωγής, η Universal Pictures, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας, η οποία έχει τίτλο “No Time To Die”.

Όπως θα δεις από το τρέιλερ, η νέα ταινία τα έχει όλα και φαίνεται να είναι για ακόμα μια φορά εντυπωσιακή. Το σενάριο θέλει τον Bond να έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Felix Leiter από την CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Bond στα χνάρια ενός μυστηριώδους “κακού”, ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Στη νέα ταινία, στην οποία θα δούμε για τελευταία φορά τον Daniel Craig να φορά το κοστούμι του 007, ο Bond θα οδηγήσει την θρυλική DB5, την ηλεκτρική Aston Martin, καθώς επίσης σε κάποια σκηνή και την Aston Martin Valhalla. Υπάρχουν σε άφθονο βαθμό οι επικίνδυνες σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα, προηγμένη τεχνολογία, με τον κακό να υποδύεται ο Rami Malek. Μια από τις τοποθεσίες που βρέθηκε το cast των ηθοποιών ήταν η πόλη Matera στη νότια Ιταλία, απ’όπου και η πρώτη σκηνή του παραπάνω video.

Σκηνοθέτης είναι ο Αμερικανός Cary Fukunaga, με την ταινία να κάνει πρεμιέρα αρχικά στη Βρετανία, όπως προβλέπει η παράδοση για όλα τα φιλμ της σειράς, και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες θα προβάλλεται από τις 2 Απριλίου 2020.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...