Ξεκίνησε η παραγωγή του VW T-Roc Cabriolet

Σχετικά άρθρα

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου, η Volkswagen ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε σήμερα η παραγωγή του T-Roc Cabriolet στο εργοστάσιο της Osnabruck της Γερμανίας. Στο ίδιο εργοστάσιο συναρμολογείται και η Porsche Cayman, με το T-Roc Cabriolet να είναι το πρώτο ανοικτό μοντέλο στην κατηγορία του, και σύμφωνα με την Volkswagen το μοναδικό ανοιχτό μοντέλο στην γκάμα της.

Πρακτικά ακολουθεί τα χνάρια του Land Rover Range Rover Evoque convertible και του “πρωτεργάτη” Nissan Murano CrossCabriolet, με την εταιρία να αναφέρει ότι συνδυάζει την εμφάνιση και τη δυναμική των SUV, με τη μοναδική οδηγική εμπειρία ενός μοντέλου χωρίς οροφή.

Η μαλακή αναδιπλούμενη οροφή του μοντέλου αναδιπλώνεται μέσα σε εννέα δευτερόλεπτα, ακόμη και σε ταχύτητες έως και 30 χλμ/ώρα. Στο εσωτερικό του δίθυρου μοντέλου οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους αρκετούς χώρους, με τον χώρο αποσκευών να φτάνει τα 284 λίτρων.

Διάβασε περισσότερα

Επίσημο: Volkswagen T-Roc Cabriolet

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr