H Genesis ετοιμάζεται για την απόβαση της στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Αυτή τη στιγμή, το πολυτελές παρακλάδι της Hyundai, η Genesis, έχει εμπορική παρουσία στην αγορά των Η.Π.Α., του Καναδά, της Ρωσίας, της Νότιας Κορέας, της Μέσης Ανατολής και της Αυστραλίας. Φαίνεται, όμως, ότι πλησιάζει η ώρα και για την Ευρώπη, η οποία είναι εχθρική για τους κατασκευαστές με προέλευση εκτός αυτής.

Σύμφωνα με το Automotive News, το οποίο επικαλείται έγγραφο που έπεσε στα χέρια του, η Genesis θα έχει δικό της περίπτερο στην έκθεση της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο, κάτι που δείχνει ότι έγκειται το λανσάρισμα της στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά, εκπρόσωπος της εταιρίας, σχολιάζοντας την παραπάνω διαρροή, δήλωσε ότι η τελική απόφαση -για το αν θα την δούμε στη Γενεύη- δεν έχει ακόμα παρθεί.

Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμα ακριβής ημερομηνία για την κυκλοφορία των μοντέλων της Genesis στην αγορά της Ευρώπης, ο Won Hong, υπεύθυνος μάρκετινγκ της Hyundai, δήλωσε νωρίτερα φέτος ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε μερικά χρόνια. Η Hyundai καθυστερεί το λανσάρισμα της Genesis στην ήπειρο μας, μέχρι ωσότου η εταιρία έχει στην γκάμα της τουλάχιστον ένα SUV, καθώς και μια ευρεία γκάμα κινητήρων.

Η Genesis σκοπεύει να βγάλει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια δύο SUV, το GV70 και το GV80, καθώς και ένα αμιγώς ηλεκτρικό sedan.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα