Αν θες ένα όχημα για να κινείσαι σε πάγο και νερό, αυτό είναι

Σχετικά άρθρα

Το όνομα του “The Ark”, δηλαδή “Η Κιβωτός” και πίσω από αυτό δεν είναι ο Νώε, αλλά η Ρώσικη Sherp, που έχει γραφεία στη Μόσχα, στο Κίεβο, και στην πόλη Winnipeg στον Καναδά. Το Ark περιγράφεται ως ένα αμφίβιο όχημα παντός εδάφους (amphibious ATV), και όπως μπορείς να δεις από το παρακάτω video αυτό αποδεικνύεται περίτρανα.

Η Κιβωτός μπορεί να κινηθεί πάνω σε μια παγωμένη λίμνη και παρά το σπάσιμο του πάγου, δεν έχει προβλήματα να κρατήσει τους επιβάτες της στεγνούς, καθώς επιπλέει και χάρη στα ειδικά ελαστικά μπορεί να κινείται απρόσκοπτα στο νερό. Εκτός αυτού, το Ark φέρει ένα τρέιλερ και μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 20 άτομα.

Μηχανικά, το όχημα διαθέτει έναν 2,4-λίτρων diesel κινητήρα, απόδοσης 74 ίππων και 280 Nm ροπής, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους -τους 10- τροχούς, μέσω ενός 5-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Σε στέρεο έδαφος, το Ark μπορεί να πιάσει ταχύτητες μέχρι 30 χλμ/ώρα, ενώ στο νερό η τελική του είναι 6 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...