Δες τις άκρως συλλεκτικές BMW M8 Gran Coupe First Edition 8-Of-8

Σχετικά άρθρα

Η BMW έχει κατασκευάσει την First Edition 8-Of-8 έκδοση της M8 Gran Coupe, η οποία όπως προδίδει και το όνομά της, θα κυκλοφορήσει σε μόλις 8 μονάδες. Διαθέτει μαύρες σφυρήλατες ζάντες με χρυσαφί λεπτομέρειες, M Sport εξάτμιση με μαύρες χρωμιομένες απολήξεις, με το M Carbon πακέτο να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Η M8 Gran Coupe First Edition 8-Of-8 είναι βαμμένη στο Aurora Diamond πράσινο μεταλλικό χρώμα της BMW Individual, έχοντας χρυσές χάλκινες λεπτομέρειες στα λογότυπα, περιμετρικά των παραθύρων, στη γρίλια, στις ζάντες και στα μαρσπιέ.

Τα LED φώτα ημέρας έχουν κίτρινο χρώμα, ενώ στη κεντρική κολόνα υπάρχει χαραγμένο με λέιζερ το λογότυπο “1 of 8”. Το ίδιο λογότυπο υπάρχει και στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό συναντάμε καφέ και μπεζ δερμάτινες επενδύσεις, νέα πατάκια και “1 of 8” ραμμένο λογότυπο στα προσκέφαλα.

Αυτά τα οκτώ αυτοκίνητα θα πάνε από ένα σε Γερμανία, ΗΠΑ, Ελβετία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Ιαπωνία και Κατάρ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι Κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες πωλούν τα ηλεκτρικά τους μοντέλα έως και 3 φορές πιο ακριβά στο εξωτερικό

Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πολιτικοί έχουν σημάνει συναγερμό ότι οι εγχώριες αυτοκινητοβιομηχανίες τους θα μπορούσαν να καταστραφούν από ένα κύμα φθηνών κινεζικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ωστόσο,...

Η Zacoe βελτιώνει την Ferrari SF90 Stradale

Η Zacoe μας δείχνει το νέο επιθετικό bodykit που ετοίμασε για την Ferrari SF90 Stradale. Το bodykit είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και αποτελείται από...