Αστυνομία της Καλιφόρνια δίνει δωροεπιταγές 100 δολαρίων, αντί για κλήσεις

Σχετικά άρθρα

Οι αστυνομικοί του γραφείου του Σερίφη στην επαρχία Madera της Καλιφόρνια (Madera County Sheriff’s Office, MCSO) θέλησαν να συμβάλλουν ώστε κάποιοι κάτοικοι να βρουν -τουλάχιστον- έναν λόγο να χαμογελάσουν τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Σε συνεργασία με τους υπαλλήλους της Agriland Farming Company Inc., το MCSO συγκέντρωσε 5.000 δολάρια και με τη σειρά τους οι αστυνομικοί σταμάτησαν τυχαία 50 οδηγούς αυτοκινήτων λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και αντί για να τους κόψουν κλήση τους έδιναν έναν φάκελο που περιείχε μια δωροεπιταγή αξίας 100 δολαρίων.

Αυτή είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που το γραφείο του συγκεκριμένου Σερίφη κάνει κάποια αντίστοιχη καλή πράξη, με την φετινή να έχει τίτλο: Επιχείρηση: Τυχαίες πράξεις καλοσύνης 2019.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...