Μέσα στο 2020 το Audi Q9, τετράθυρο coupe το 2021

Σχετικά άρθρα

Τον Δεκέμβριο του 2013, η Audi κατοχύρωσε -μεταξύ άλλων- το όνομα Q9, και οι φήμες λένε ότι έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του τουλάχιστον εδώ και 12 μήνες. Το ένα νέο SUV της γερμανικής εταιρίας θα είναι μεγαλύτερο από το Q7, και με αυτό θέλει να τεθεί απέναντι στα BMW X7 και Mercedes-Benz GLS.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γερμανία, το Q9 θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020 και θα στοχεύει κυρίως στις αγορές της Κίνας, της Νότιας Αμερικής και της Μέσης Ανατολής. Αναμένεται να κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το Q7, την MLB, και θα προσφέρεται σε 5-θέσια και 7-θέσια διάταξη.

Τέλος, μηχανικά λέγεται ότι θα παίρνει κίνηση από V6 και V8 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα υπάρξουν τόσο SQ9 όσο και RS Q9 έκδοση.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Audi ετοιμάσει ένα τετράθυρο coupe μοντέλο που θα αντικαταστήσει στο A5 Sportback. Το μοντέλο αναμένεται στην αγορά το 2021 και θα κατασκευάζεται πάνω στην MQB πλατφόρμα.

ΠηγήAutobild.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...

Το Audi R8 είναι επισήμως νεκρό

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Audi έχει ανακοινώσει την ολοκλήρωση της παραγωγής του R8, παρουσιάζοντας -τότε- τη V10 GT RWD έκδοση του, ενώ...