Ιστορικά, οι ταινίες του James Bond πάντα συνοδεύονται από ένα εντυπωσιακό soundtrack, με διάσημα ονόματα να τραγουδούν το κομμάτι των τίτλων. Πρόχειρα μπορώ να θυμηθώ το Goldfinger της Shirley Bassey, το Live and Let Die του Paul McCartney, το Nobody Does It Better της Carly Simon, το For Your Eyes Only της Sheena Easton, το A View to a Kill των Duran Duran, και το Skyfall της Adele.

1

Σήμερα, η παραγωγή της νέας ταινίας του διάσημου βρετανικού πράκτορα, No Time To Die, ανακοίνωσε ότι το τραγούδι των τίτλων θα το ερμηνεύσει η Billie Eilish. Η 18χρονη Αμερικανίδα θα γράψει μαζί με τον αδερφό της, FINNEAS, τη μουσική και τους στοίχους, με την Billie να γίνεται η νεαρότερη καλλιτέχνης στην ιστορία που γράφει και τραγουδά το theme τραγούδι μιας ταινίας του James Bond.

Σκηνοθέτης της νέας ταινίας είναι ο Αμερικανός Cary Fukunaga, και θα κάνει πρεμιέρα αρχικά στη Βρετανία, όπως προβλέπει η παράδοση για όλα τα φιλμ της σειράς, και στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες θα προβάλλεται από τις 2 Απριλίου 2020.