Κάτω από το καπό της Mustang Bullitt υπάρχει ένας 5,0-λιτρος ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας, που αποδίδει 464 άλογα με 529 Nm ροπής, τα οποία μεταφέρονται στον πίσω άξονα μέσω ενός 6-τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων. Πόσα, όμως, από αυτά φτάνουν πραγματικά στον δρόμο;

Το αμερικάνικο μοντέλο ανέβηκε στο δυναμόμετρο, με το συγκεκριμένο μοντέλο να έχει 6.300 χλμ. στο οδόμετρο. Το νούμερο που έδειξε το δυναμόμετρο ήταν 426 άλογα στις 6.500 σ.α.λ. και 530 Nm στις 4.900 σ.α.λ στους τροχούς. Αυτό σημαίνει ότι οι απώλειες της μετάδοσης είναι στο 7% για την ιπποδύναμη και 11% για την ροπή, νούμερα εξαιρετικά καθώς κατά μέσο όρο οι απώλειες υπολογίζονται στο 15%.

1

Η Mustang Bullitt βασίζεται στην Mustang GT και φοράει όλα τα στοιχεία των πακέτων εξοπλισμού Premium και Performance. Προσφέρεται σε δύο χρώματα, το μαύρο (Shadow Black) και το σκούρο πράσινο “Dark Highland Green”, που ήταν βαμμένο το αυθεντικό αυτοκίνητο της ταινίας.

2

Η Bullitt διαθέτει νέο σύστημα εισαγωγής αέρα, προερχόμενο από την Shelby GT350, με τις “πεταλούδες” να έχουν διάμετρο 87 χλστ. Τέλος, φοράει νέα εξάτμιση, που χαρίζει στο αυτοκίνητο πιο “άγρια” χροιά, ενώ οι απολήξεις εξατμίσεων είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα (Black NitroPlate).

Από πλευράς εξοπλισμού, φοράει νέες ζάντες 19 ιντσών, διαθέτει νέα εμπρός μάσκα, Recaro καθίσματα και κόκκινες δαγκάνες της Brembo. Υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων 12″, πράσινες ραφές στο εσωτερικό και ηχοσύστημα 1.000 Watt B&O PLAY.