Η Audi μειώνει την παραγωγή των e-tron και e-tron Sportback λόγω έλλειψης μπαταριών

Σχετικά άρθρα

Η Audi κατασκευάζει τα e-tron και e-tron Sportback στο εργοστάσιό της στις Βρυξέλλες, όπου προχώρησε στην μη ανανέωση της σύμβασης 145 προσωρινών εργαζομένων της, ενώ είναι αρκετά πιθανό το νούμερο αυτό να ανέβει στους 250 υπαλλήλους. Ο λόγος είναι η έλλειψη μπαταριών από την προμηθεύτρια LG Chem. Επομένως η Audi μειώνει την προγραμματισμένη παραγωγή του e-tron για το πρώτο τρίμηνο του 2020 κατά 4.100 έως 5.700 μονάδες.

Για την παραγωγή των e-tron και e-tron Sportback, η Audi βασίζεται σε 300 προμηθευτές της. Συνεπώς η συνεργασία είναι πολύπλοκη. Αντιμετωπίζουμε μια απροσδόκητη κατάσταση και έχουμε λάβει μέτρα για τη σταθεροποίηση των προμηθειών,

ανέφερε σε δήλωση του ο εκπρόσωπος του εργοστασίου της Audi στις Βρυξέλλες, Peter D’hoore.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Audi ανέστειλε την νυχτερινή βάρδια παραγωγής πακέτων μπαταριών. Η Audi είχε προσλάβει 250 προσωρινούς υπαλλήλους προκειμένου να αυξήσει την ωριαία παραγωγή των e-tron και e-tron Sportback από τα 20 στα 24 αυτοκίνητα. Ωστόσο η έλλειψη μπαταριών δεν της το επιτρέπει και ως εκ τούτου, και οι 105 από τους 250 προσωρινούς υπαλλήλους που είχε προσλάβει, είναι πολύ πιθανό να απολυθούν.

ΠηγήLecho.be

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα