Ξεπέρασαν τις 32.000 οι παραγγελίες της ηλεκτρικής Mustang Mach-E

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Ford παρουσίασε την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, με την First Edition έκδοση του μοντέλου να κάνει sold-out σε λιγότερο από 3 εβδομάδες. Η αμερικάνικη εταιρία βασίζει πολλά σε αυτό το μοντέλο, καθώς είναι το αυτοκίνητο που φέρνει νέους πελάτες στις αντιπροσωπείες της, κάτι που είναι το ιδανικό σενάριο για κάθε αυτοκινητοβιομηχανία.

Σήμερα, η Ford έκανε γνωστό ότι έχει λάβει από 32.000 άτομα -επιστρεφόμενη- προκαταβολή 500 δολαρίων, και σύμφωνα με το Mach E Club forum, ένας αρκετά μεγάλος αριθμός κρατήσεων προέρχονται από διάφορες αγορές εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Ford έχει ανακοινώσει ότι στόχος της είναι να βγουν 50.000 αυτοκίνητα κατά το πρώτο έτος παραγωγής της Mustang Mach-E, οπότε αν λάβει επιπλέον περίπου 14.000 κρατήσεις, το ηλεκτρικό της SUV θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι έκανε sold out για το πρώτο έτος παραγωγής του.

Στις 32.000 κρατήσεις δεν περιλαμβάνονται τα περίπου 4.000 αυτοκίνητα που θα πάνε στις αντιπροσωπείες και άλλες χρήσεις από την Ford.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Ford Mustang Mach E

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...