Παρελθόν από την θέση του CEO της Jaguar Land Rover ο Ralf Speth

Σχετικά άρθρα

Ο Ralf Speth ασκεί τα καθήκοντα του CEO και του εκτελεστικού διευθυντή της Jaguar Land Rover από το 2010 αλλά η Tata, η μητρική εταιρία της βρετανικής εταιρίας, ανακοίνωσε σήμερα πως δεν θα ανανεώσει την σύμβασή του, η οποία λήγει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο Natarajan Chandrasekaran, πρόεδρος της Tata Sons, της Tata Motors και της Jaguar Land Rover plc δήλωσε:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ralf για το πάθος και τη δέσμευσή του τα τελευταία 10 χρόνια. Ο Ralf ανέπτυξε την Jaguar Land Rover από έναν εξειδικευμένο κατασκευαστή του Ηνωμένου Βασιλείου σε μια αναγνωρισμένη, τεχνολογικά κορυφαία εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας.

Ο Ralf Speth δήλωσε από την πλευρά του:

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που συνεργάστηκα με τόσους πολλούς αφοσιωμένους και δημιουργικούς ανθρώπους, τόσο μέσα όσο και έξω από την Jaguar Land Rover. Έχουμε ανεβάσει την Jaguar και την Land Rover. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη στήριξη και τη δέσμευσή σας. Ανυπομονώ σε νέες και συναρπαστικές προκλήσεις.

Ο Ralf Speth από τον Οκτώβριο θα γίνει μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Jaguar Land Rover, ενώ και θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο της Tata Sons.

Την θέση του Speth θα την πάρει κατά πάσα πιθανότητα ο Hanne Sorensen, ο οποίος σήμερα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Tata Motors.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...