Το νέο Audi RS6 Avant του Jon Olsson

Σχετικά άρθρα

Ο διάσημος Σουηδός σκιέρ Jon Olsson αγόρασε ένα ακόμη Audi RS6 Avant και φυσικά το βελτίωσε. Το αυτοκίνητο είναι η τελευταία γενιά του RS6 που από το εργοστάσιο αποδίδει 600 άλογα. Ωστόσο ο Olsson για αρχή το έκανε να αποδίδει 785 άλογα, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει στην αλλαγή των turbo κτλ, προκειμένου να το κάνει να αποδίδει 850 με 1.000 άλογα.

Το αυτοκίνητο φορά ειδικό αυτοκόλλητο βινυλίου σε μαύρο, γκρι και λευκό χρώμα, έχοντας κόκκινες λεπτομέρειες και μαύρες σφυρήλατες ζάντες.

Να θυμίσω πως ο Olsson είχε ένα ακόμη RS6, προηγούμενης γενιάς, απόδοσης 950 ίππων, το οποίο αφού το πούλησε σε έναν Ολλανδό, κάποιοι το έκλεψαν και το έβαλαν φωτιά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...