Το Fast and Furious 9 θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου του 2020 και μια αντιπροσωπεία της Honda sτη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, η Yonkers Honda αναζητά εκείνον που είναι πρόθυμος να δει και τις 8 Fast and Furious ταινίες, όπως και το πρώτο spin-off, την Hobbs & Shaw, και να γράψει την κριτική του για τις ταινίες στο Facebook και στο Twitter, αλλά και να συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο που έχει ετοιμάσει η αντιπροσωπεία για κάθε ταινία.

1Διάβασε επίσης

Το πρώτο επίσημο trailer του Fast And Furious 9

Η αντιπροσωπεία δίνει 900 δολάρια σε αυτόν που θα δεχτεί “την πρόκληση”, δίνοντας του παράλληλα δωρεάν φαγητό, σνακς και αρκετά ενεργειακά ποτά, όπως και μια δωροκάρτα 50 δολαρίων, για να δει το Fast and Furious 9.

Αυτός που θα επιλεγεί θα πρέπει να δει και τις 9 ταινίες μια εβδομάδα πριν την επίσημη προβολή του Fast and Furious 9 στις 22 Μαΐου, ενώ πρέπει να διαθέτει “έναν διασκεδαστικό και συναρπαστικό στυλ γραφής”. Η αντιπροσωπεία δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 6 Μαΐου, με τον νικητή να ανακοινώνεται στις 8 Μαΐου. Αν σε ενδιαφέρει, τότε ρίξε μια ματιά στο λινκ της πηγής.