Hyundai i20 N, Corvette Z06 και Jazz Type R [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Ο X-Tomi Design, το CarLifestyle και ο Aksyonov Nikita ετοίμασαν ορισμένες renderings φωτογραφίες των Hyundai i20 N, Corvette Z06 και Jazz Type R.

Το μόνο που είναι βέβαιο πως θα περάσει στη παραγωγή είναι η Corvette Z06 που θα φορά τον V8 5,5-λίτρων ατμοσφαιρικό Flat-Plane Crank κινητήρα που προέρχεται από την αγωνιστική Corvette C8.R. Το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2021 και σκίτσο του εσωτερικού του έχει ήδη διαρρεύσει.

Η γρήγορη έκδοση του νέου Honda Jazz θα φέρει επιθετικό bodykit, με νέους προφυλακτήρες, μεγαλύτερες ζάντες, χαμηλωμένο αμάξωμα, και μια δεσπόζουσα αεροτομή οροφής. Αν ποτέ γινόταν πραγματικότητα μια τέτοια έκδοση, ιδανικά θα ήταν “έδενε” άψογα ο 1.500άρης i-VTEC Turbo που τοποθετείται στο Civic Sport, απόδοσης 182 ίππων.

Η N έκδοση του νέου Hyundai i20 ίσως παρουσιαστεί εντός του έτους και θα τεθεί απέναντι στα Ford Fiesta ST, Volkswagen Polo GTI και τα υπόλοιπα μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Κάτω από το καπό δεν θα υπάρχει ο 2,0-λιτρος κινητήρας του i30 N, αλλά ο 1.600άρης T-GDI, ο οποίος σε διάφορα μοντέλα της Hyundai και της Kia αποδίδει 204 άλογα και 265 Nm ροπής. Ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα είναι τόση και η απόδοση του κορεατικού hot supermini ή αυξημένη στα 250 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα μοιάζει το νέο Kia Tasman [Renderings]

Την περασμένη εβδομάδα η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Με βάση αυτό και...