Η McLaren 720S με το Track Pack πακέτο κατάφερε να πετύχει χρόνο 1:45.5 στη πίστα του Hockenheim GP, χρόνος που είναι ταχύτερος από τον χρόνο που έχει σημειώσει στην ίδια πίστα η Ferrari 488 Pista, με το ιταλικό supercar να πετυχαίνει 1:45.90.

Η Ferrari 488 Pista φορούσε τα Michelin Pilot Sport Cup 2 R ελαστικά, ενώ η McLaren 720S Track Pack τα Pirelli P Zero Trofeo R MC1.

Το Track Pack πακέτο για την 720S αφαιρεί 24 κιλά από το συνολικό βάρος και πλέον αυτό ανέρχεται στα 1.395 κιλά. Παράλληλα, η εταιρία την κάνει να ακούγεται δυνατότερα, μιας και τοποθετεί σπορ εξάτμιση, ενώ υπάρχει γυμνό carbon στους αεραγωγούς του καπό και στους καθρέφτες, ενώ το κάλυμμα του κινητήρα και η πίσω αεροτομή είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό.

Πατάει σε σφυρήλατες ζάντες της MSO και στο εσωτερικό υπάρχουν ελαφριά carbon καθίσματα, carbon/alcantara τιμόνι, carbon διακοσμητικά, αλλά και το σύστημα τηλεμετρίας McLaren Track Telemetry (MTT). H μπάρα πίσω από τα καθίσματα είναι από τιτάνιο, και εκτός από ασφάλεια σε περίπτωση ανατροπής, πάνω της δένουν οι ζώνες έξι σημείων για οδηγό και συνοδηγό.