Η McLaren 720S Track Pack είναι ταχύτερη από την Ferrari 488 Pista στο Hockenheim-GP

Σχετικά άρθρα

Η McLaren 720S με το Track Pack πακέτο κατάφερε να πετύχει χρόνο 1:45.5 στη πίστα του Hockenheim GP, χρόνος που είναι ταχύτερος από τον χρόνο που έχει σημειώσει στην ίδια πίστα η Ferrari 488 Pista, με το ιταλικό supercar να πετυχαίνει 1:45.90.

Η Ferrari 488 Pista φορούσε τα Michelin Pilot Sport Cup 2 R ελαστικά, ενώ η McLaren 720S Track Pack τα Pirelli P Zero Trofeo R MC1.

Το Track Pack πακέτο για την 720S αφαιρεί 24 κιλά από το συνολικό βάρος και πλέον αυτό ανέρχεται στα 1.395 κιλά. Παράλληλα, η εταιρία την κάνει να ακούγεται δυνατότερα, μιας και τοποθετεί σπορ εξάτμιση, ενώ υπάρχει γυμνό carbon στους αεραγωγούς του καπό και στους καθρέφτες, ενώ το κάλυμμα του κινητήρα και η πίσω αεροτομή είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό.

Πατάει σε σφυρήλατες ζάντες της MSO και στο εσωτερικό υπάρχουν ελαφριά carbon καθίσματα, carbon/alcantara τιμόνι, carbon διακοσμητικά, αλλά και το σύστημα τηλεμετρίας McLaren Track Telemetry (MTT). H μπάρα πίσω από τα καθίσματα είναι από τιτάνιο, και εκτός από ασφάλεια σε περίπτωση ανατροπής, πάνω της δένουν οι ζώνες έξι σημείων για οδηγό και συνοδηγό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...